Het begin is er...
Blijf op de hoogte en volg Marloes en Daphne
23 September 2012 | Nederland, Enschede
Over minder dat 2 weken vertrekken we voor 4,5 week naar Kameroen om daar vrijwilligerswerk te doen in het ziekenhuis.
Het visum is binnen, het ticket is geboekt en de trainingsdag is achter de rug dus wij zijn er klaar voor!
Nog even werken en afscheid nemen van vrienden en familie en dan kan ons avontuur in Kameroen beginnen!
Wij hebben er onwijs zin in en kunnen niet wachten tot we in het vliegtuig zitten!
24 September 2012 - 12:55
Ilse:
Hoi Mel en Daphne,
Ik wil jullie alvast heel veel succes en plezier wensen in Kameroen. Het duurt nog 2 weekjes, maar dit is zo voorbij! En dan moeten we je alweer missen Mel!!
Ik zal de site in de gaten houden en hoop dat jullie daar internet hebben.
Succes met de laatste voorbereidingen en vooral, GENIETEN!
Veel liefs, Ilse
Ps. En een dikke kus van Britt -
04 Oktober 2012 - 14:19
Mim:
He Mel en Daphne........
Het schiet nu echt op, he!! Al flink zenuwachtig??
Wij zijn er klaar voor om jullie morgenochtend (voor dag en dauw!!!) naar Brussel te brengen, hoor!
Ga er lekker van genieten, en zet zo vaak mogelijk wat op deze site, zodat we een klein beetje weten wat jullie daar allemaal uitspoken.......
XXXXXXXX mim (en pip natuurlijk!).
04 Oktober 2012 - 17:06
Monique:
Hai Mel en Daphne,
Ja ja nog een aantal uurtjes en dan gaat het gebeuren. In eerste instantie een goede reis naar Brussel, een hele goeie vlucht en vooral daar heel veel succes, genieten en we wachten op jullie verhalen.
Ben stiekum wel een klein beetje jaloers.
Alle goeds. En liefs uit Vorden. -
04 Oktober 2012 - 18:32
Marije:
Hee Daphne en Mel!
Heel veel plezier en succes in Kameroen! Ook ik ga jullie site in de gaten houden!
Liefs Marije